Reparaties

Wij repareren wasmachines, drogers vaatwasser en koelkasten. Wanneer mogelijk aan huis. Door de jaren lange ervaring van onze monteur kan hij in de meeste gevallen al aangeven wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Mocht het probleem iets ingewikkelder zijn dan wordt ter plaatse bekeken wat het probleem is en wordt er een prijsopgave gedaan.

Mocht u niet tot reparatie overgaan dan betaald u alleen de onderzoekskosten deze zijn 50.00 euro. Bij aanschaf van een nieuw apparaat bij ons krijg u de 50.00 euro retour.

Ook kunnen wij magnetrons en dergelijken repareren. Deze kunnen alleen afgeleverd worden in de winkel. Als het niet gerepareerd kan worden, worden er ook geen kosten in rekening gebracht. Let op: wij repareren geen stofzuigers.

Prijzen zijn inclusief bezorgen en aansluiten op bestaande situatie, binnen een straal van 35 kilometer. Daarbuiten kan in overleg! 

Meerprijs levering:

  • Aansluiten op trekschakelaar 24.95 met verlengen van snoer 34.95.
  • Inbouwen op bestaande situatie. Voor aanpassingen die eventueel nodig zijn moet eerst worden overlegd.
  • Ombouwen van koelkast deuren 15.00.

Betaling bij aflevering, dit kan door pinbetaling of contant. Ook is het mogelijk om het af te halen. Voor die prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Wij werken altijd aan het verbeteren van de service die wij verlenen. Heeft u een tip, of wilt u een klacht doorgeven? Doe dat dan via onderstaande knop.

populaire producten

Doorzoek de website